Αντικατάσταση


…Αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων μέσα σε μία ημέρα με τα πρωτοποριακά,θερμομονωτικά κουφώματα «ΑΜΠΑΤΖΗΣ» μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον», ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα, ενέργεια, αλλά και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κρύο – έλλειψη ασφάλειας – φασαρία…

Όλα τα παραπάνω προβλήματα που μας κάνουν τη ζωή δυσκολότερη είναι γνωστά αλλά θεωρόντας ότι η αντικατάσταση είναι χρονοβόρα και κουραστική δεν το τολμάμε.

Η «Αμπατζής Αλουμίνιο» τολμά να σας κάνει τη ζωή σας καλύτερη σε μία μόνο ημέρα, εύκολα και γρήγορα!!!

Όλα τα θερμομονωτικά κουφώματα «ΑΜΠΑΤΖΗΣ» πληρούν τις προδιαγραφές του Κ.ΕΝ.Α.Κ. συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.»

Οι ειδικοί της εταιρείας μας βρίσκονται κοντά σας από τα σχέδια μέχρι την τοποθέτηση για να σας υποδείξουν πως, μία διαδικασία λίγων ωρών θα αλλάξει πραγματικά τη σχέση σας με το σπιτι το οποίο ξεκουράζεστε και ηρεμείτε.

Αναβάθμιση αισθητικής, πλήρης ανακαίνιση του χώρου σας, υψηλή ασφάλεια, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, στεγανότητα και ηχομόνωση αποτελούν ορισμένες από τις βασικές αιτίες να τολμήσετε μαζί μας να αντικαταστήσουμε τα παλαιά σας κουφώματα

Πολύ απλά με ένα τηλεφώνημα στο 2310 798898 προγραμματίστε  τώρα μια επίσκεψη  του τεχνικού μας συμβούλου στο χώρο σας!

θα ξημερώσει άλλη μέρα!