Ασφάλεια


Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο

Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε την αισθητική ή τις ξεχωριστές σχεδιαστικές δυνατότητες. Η Schüco προσφέρει κρυφή ασφάλεια για να αποτραπούν καταστάσεις που απειλούν την ανθρώπινη ζωή ή την περιουσία. Αλλά αυτό δεν αποβαίνει σε βάρος του εξωτερικού σχεδιασμού. Η δημιουργική ελευθερία διατηρείται χάρη στη δυνατότητα κατά παραγγελία σχημάτων και χρωμάτων.

Συστήματα προστασίας: Βασικά χαρακτηριστικά

* Αποτελεσματική προστασία κατά των διαρρήξεων
* Κορυφαία προστασία κατά της φωτιάς και του καπνού
* Αλεξίσφαιρα μέχρι κατηγορία FB 6
* Προαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας πληρούν ευρεία γκάμα κατηγοριών ασφαλείαςs
* Προηγμένο σχέδιο, κομψή εμφάνιση
* Μεγάλη επιλογή χρωμάτων
* Συμβατότητα συστήματος – και ασφάλεια
* Πιστοποιημένη ποιότητα
* Δυνατότητα λύσεων κατά παραγγελία
* Τα συστήματα ασφαλείας Schüco ενσωματώνουν την τεχνολογία αιχμής

Διατίθενται εκθέσεις δοκιμών για όλα τα παράθυρα και τις πόρτες ασφαλείας. Σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν ακόμη και τα ισχύοντα πρότυπα.

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού
Τα συστήματα προφίλ αλουμινίου Schüco έχουν θέσει πρότυπα παγκοσμίως: αναφορικά με την κατασκευή, το στυλ και πάνω από όλα την ασφάλεια. Η Schüco παρέχει σημαντικές και πλήρεις λύσεις για τα προβλήματα στον τομέα αυτόν. (περισσότερα…)
Αντιδιαρρηκτικά συστήματα
Με τα αντιδιαρρηκτικά συστήματα Schüco διατηρείται η κομψή εμφάνιση ανεξάρτητα από την ασφάλεια που παρέχεται. Κι αυτό επειδή στα συστήματα Schüco η επιπρόσθετη ασφάλεια κρύβεται στο παρασκήνιο, χρησιμοποιώντας καινοτομική τεχνολογία. Έτσι ο χρήστης προστατεύεται μακροπρόθεσμα. (περισσότερα…)
Αλεξίσφαιρα συστήματα
Στα εταιρικά έργα ιδιαίτερα υπάρχουν τομείς όπου απαιτούνται αλεξίσφαιρες λύσεις πέρα από την αντιδιαρρηκτική προστασία, για παράδειγμα σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, σε ταχυδρομεία, κρατικές υπηρεσίες και εκπτωτικά καταστήματα. Και εδώ η Schüco προσφέρει κατάλληλα συστήματα με τέλεια συμβατότητα στοιχείων. (περισσότερα…)