Εταιρικό προφίλΗ εταιρεία «Αμπατζής Αλουμίνιο» ξεκίνησε το 1969 από τον Αμπατζή Γεώργιο, ένα διορατικό, έντιμο, εργατικό και φιλοπρόοδο άνθρωπο που αρχικά ασχολήθηκε με τον αντικείμενο του καροποιού και του σιδερά. Το 1991 συνταξιοδοτείται ο πατέρας και έτσι η εταιρεία βρίσκεται ενώπιον μίας νέας πραγματικότητας, συνεπακόλουθη της διάθεσης, της δυναμικής και του οράματος του νέου προέδρου Αμπατζή Ισαάκ. Σήμερα αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες εταιρείες στο κλάδο της παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου.

Στην εταιρεία Αμπατζής Κουφώματα αλουμινίου, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την ανακαίνιση του χώρου σας, και πιο συγκεκριμένα τα παρακάτω προϊόντα:

>> Συστήματα παραθύρων >> Προσόψεις κτιρίων -Υαλοπετάσματα – Αίθρια
>> Κάγκελα αλουμινίου
>> Συστήματα κύριων εισόδων >> Κουφώματα αλουμινίου >> Εσωτερικά χωρίσματα
>> Συρόμενα συστήματα >> Παράθυρα – μπαλκονόπορτες >> Εσωτερικές πόρτες
>> Συστήματα προσόψεων >> Πόρτες εισόδου >> Κουνουπιέρες
>> Συστήματα αιθρίων – φεγγίτες
>> Ασφάλεια >> Ρολλά παντζούρια
>> Συστήμτα σκίασης
Ιστορική Διαδρομή

ΕΤΟΣ 1969: Ίδρυση της εταιρείας «Αμπατζής» από τον πατέρα Αμπατζή Γεώργιο. Η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο 150τμ με (3) άτομα προσωπικό.

ΕΤΟΣ 1983: Σύσταση της ομόρρυθμης εταιρείας «Αμπατζής Γεώργιος και Υιοί Ο.Ε. αποτελούμενη από τα δύο αγόρια της οικογένειας Ισαάκ και Δανιήλ. Μεταφορά της έδρας σε ιδιόκτητο χώρο 550 τμ με (6) άτομα προσωπικό.

ΕΤΟΣ 1991: Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε Αμπατζή Ισαάκ & Σία Ο.Ε λόγω συνταξιοδότησης του πατέρα και αποχώρησης του Δανιήλ.

ΕΤΟΣ 2000: Η εταιρεία μεταφέρεται στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου σε ιδιόκτητο ακίνητο 3,700τμ με στεγασμένες εγκαταστάσεις 1,600 τμ με (9) άτομα προσωπικό. Νέος σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός για την εταιρεία επεκτείνει τη δυναμική της.

ΕΤΟΣ 2003: Η εταιρεία «Αμπατζής Αλουμίνιο» εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητος ISO 9001: 2000 στη παραγωγική της διαδικασία και αποτελεί μία από τις λίγες για την εποχή εταιρείες του κλάδου της που ελέγχει σε όλες τις φάσεις από την προσφορά μέχρι και την τοποθέτηση την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

ΕΤΟΣ 2008: Η Αμπατζή Αλεξάνδρα κόρη του Ισαάκ αποτελεί το νέο μέλος της εταιρείας, το προσωπικό αποτελείται πλέον από (20) άτομα.

ΕΤΟΣ 2009:
Η εταιρεία επενδύει σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και σε κτιριακές εγκαταστάσεις προσθέτοντας ακόμη 650τμ στις υπάρχουσες. Στη συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία οφείλεται και η εφαρμογή πρότυπου ΕΝ 14531-1 Σήμανσης CE

Σύνθεση της εταιρείας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΣΑΑΚ
ΥΠ . ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:
ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠ. ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΑΜΠΑΤΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΣΑΑΚ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ: ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΥΠ.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ: ΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ